واحد روانشناسی و مددکاری معاک بر این باور است که هر کودکی شایسته فرصت یادگیری و پیشرفت است و بر همین اساس، همواره تلاش کرده تا علاوه بر ارزیابی و تشخیص دانشآموزان دچار نقص شناختی و عصب – تحولی، با ارائه خدمات بالینی و آموزش صحیح و اصولی آنها را درمان کند.
گزارش پیشرو درباره درمان نازنین، دانشآموز پایه دوم دبستان است که به دلایلی مانند ضعف فیزیولوژی و تحصیلی و نقص شناختی، مجدداً مجبور به نشستن روی صندلی کلاس دوم مدرسهشان شد و اصطلاحا تکرار پایه کرد.
به گزارش روابطعمومی معاک، پس از مراجعه والدین و با ارائه گزارش وضعیت تحصیلی نازنین، واحد روانشناسی و مددکاری معاک، یک دوره تخصصی را برای درمان او برنامهریزی کرد.
این دورهی درمانی که شامل ۱۴جلسه توانبخشی رفتاری و ذهنی بود. همچنین ۷جلسه نوروتراپی نیز باعث شد تا بهبود عملکرد او محسوس باشد.
تمرکز این جلسات بر تقویت توانمندیهای شناختی، بهبود توجه و حافظه، ایجاد مدارهای عصبی، افزایش عملکرد تحصیلی و تنظیم هیجانی بود.
در اواسط دوره درمان، والدین نازنین خبر از پیشرفت چشمگیر تحصیلی و رضایت معلمان او دادند. نتیجهای که فراتر از انتظار بود.
دانشآموزی که با دشواریهای جدی در یادگیری و تمرکز مواجه بود، حالا با انگیزه و عملکردی بهتر در مسیر تحصیل قرار گرفته است.
به باور ما این همان معجزه آموزش صحیح و مداخله زودهنگام است. امری که باعث درخشش این کودک شد.
اما مسیر بهبودی و پیشرفت هنوز ادامه دارد و جلسات درمانی همچنان در حال برگزاری است تا نازنین، بتواند بیشترین بهره را از ظرفیتهای ذهنی، وجودی و تحصیلی خود برده و استعدادهای او بیشازپیش کشف و شکوفا شوند.
دست مریزاد به فعالان روانشناسی. مشکلات همه آدم ها ریشه در کودکی اونها داره اگه این موضوع حل بشه در بزرگسالی خیلی از نابهنجاری های اجتماعی کاهش پیدا می کنه.